Over ons


Wij zijn een klantgericht, familiebedrijf voor vakantieverhuur. Onze villa's zijn voorzien van alle comfort zodat u zich comfortabel en veilig kunt voelen alsof u thuis bent.

Bij Portic Villas vindt u een ruime keuze aan villa's op Mallorca die rigoureus geselecteerd zijn om uw verwachtingen te overtreffen, zowel wat betreft de ligging als de kwaliteit. Bovendien zijn al onze eigendommen naar behoren geregistreerd en geautoriseerd door het Ministerie van Toerisme van de Balearen, wat een extra garantie biedt aan de klant, aangezien hoge kwaliteits- en hygiëne-eisen worden gesteld.

Wij beschikken over een onderhoudsafdeling die gespecialiseerd is in de integrale verzorging van de eigendommen (tuinen, schilderen, timmerwerk, zwembad, buitenruimtes, enz.) met eigen personeel om steeds de nodige zorg voor de details te garanderen en om de woning in perfecte bewoonbaarheidsomstandigheden te onderhouden. In de maanden met een lagere stroom van gasten richten wij ons op het uitvoeren van alle noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden, zodat de woning altijd in optimale conditie is om klanten te ontvangen.

Onze reinigingsafdeling levert u de woning in een perfecte staat van netheid, hygiëne en desinfectie volgens de strengste protocollen. Ook vindt u al onze woningen voorzien van bedlinnen, een set douchehanddoeken en strandlakens.

Door te kiezen voor Portic Villas kiest u voor de zekerheid en gemoedsrust van een serieus bedrijf met ruime ervaring in de sector, met de belangrijke toegevoegde waarde van het aanbieden van uitgebreide diensten voor vakantiewoningen met eigen personeel. Ons team van professionals is verantwoordelijk voor het bieden van de beste service voor, tijdens en na uw verblijf.

Omdat onvoorziene gebeurtenissen zich voordoen, werken wij eraan om het onderhoud van de eigendommen maximaal te optimaliseren en u altijd de best mogelijke en snelste oplossing te bieden voor elk incident dat zich tijdens uw verblijf kan voordoen. We willen dat je geniet, rust en herhaal met ons.